Ποιοι είμαστε

Οι εργαζόμενοι του «Αγγελιοφόρου» αναρτούν τη δική τους φωνή στο διαδίκτυο, για να ενημερώνουν, να σχολιάζουν και να παρεμβαίνουν σε όσα διαδραματίζονται στο μεγαλύτερο εκδοτικό συγκρότημα της Βόρειας Ελλάδας, το οποίο από τα τέλη του 2010 αποτελεί το πρώτο πειραματικό εργαστήριο των μνημονιακών ρυθμίσεων στο χώρο του Τύπου στην Ελλάδα.

Παράλληλα, καλούν σε εγρήγορση και δράση τους άλλους εργαζόμενους στον κλάδο των media, για να αντισταθούν και να αποτρέψουν όσα σχεδιάζονται ή εφαρμόζονται σε βάρος τους με πρόσχημα την οικονομική κρίση.

Το Agelioforum, ως πεδίο ανταλλαγής ιδεών, είναι δεκτικό σε κάθε είδους σχόλια, άρθρα, απόψεις και παρεμβάσεις. Θέτει ως μόνους όρους την καλοπιστία της κριτικής και τον εξοβελισμό των ύβρεων.

Το Agelioforum, ως τόπος συνάντησης και ενημέρωσης, ενθαρρύνει τον διάλογο και υπερασπίζεται την πολυφωνία. Ταυτοχρόνως, διαφυλάττει την ανωνυμία των πηγών του και προστατεύει την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών του, σύμφωνα με τις αρχές του δημοσιογραφικού επαγγέλματος.


Επικοινωνία: agelioforum100@gmail.com 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s