Η «Εφημερίδα των Συντακτών» αλληλέγγυα στους απλήρωτους μισθωτούς του «Αγγελιοφόρου»

efsyn-savvatokiriako

Την έμπρακτη συμπαράστασή της στο δίκαιο αγώνα των 110 δημοσιογράφων, τεχνικών Τύπου και διοικητικών υπαλλήλων του υπό πτώχευση «Αγγελιοφόρου» επιδεικνύει η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Η μόνη ανά την Ελλάδα συνεταιριστική εστία στον τομέα του έντυπου Τύπου φιλοξενεί αύριο, Σάββατο, την τετρασέλιδη απεργιακή έκδοση που προετοίμασαν οι εργαζόμενοι του καταρρέοντος εκδοτικού συγκροτήματος της Βόρειας Ελλάδας.

Πρόκειται για τμήμα συνολικής έκδοσης 12 σελίδων, που ολοκλήρωσαν υπό αντίξοες συνθήκες οι εξουθενωμένοι μισθωτοί του «Αγγελιοφόρου» και η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει εντός των προσεχών ημερών σε νευραλγικά σημεία της Θεσσαλονίκης.

Στην έκδοση αυτή, η οποία έχει πρωτοσέλιδο τίτλο «Η διαπλοκή πτωχεύει…» οι συντάκτες της υπό πτώχευση εφημερίδας ξετυλίγουν τον μίτο των εξαρτήσεων στον κλάδο των ΜΜΕ και θέτουν τα αιτήματά τους προς τη Δικαιοσύνη και την κυβέρνηση.

Οι εργαζόμενοι του «Αγγελιοφόρου» αισθάνονται τη βαθιά υποχρέωση να ευχαριστήσουν τους συναδέλφους του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» για τη θερμή υποδοχή που τους επιφυλλάσουν και την αλληλέγγυα υποστήριξή που τους παρέχουν.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Η «Εφημερίδα των Συντακτών» αλληλέγγυα στους απλήρωτους μισθωτούς του «Αγγελιοφόρου»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s