Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι επί 5,5 μήνες, αλλά αυτοί μαλώνουν για τα βαφτίσια στη Βαλμάδα!

Από τις πρόσφατες χορευτικές εκδηλώσεις στο Ανατολικό Θεσσαλονίκης (Βαλμάδα)

 

«Τι έγινε, ρε παιδιά, γιατί με μαζεύετε;», σκέφτηκε, όταν είδε την μπλε στολή του οργάνου ο Βασίλειος Μπακατσέλος. «Εγώ έναν οργανοπαίκτη παρήγγειλα, γιατί έχω κάτι βαφτίσια στη Βαλμάδα, και ήρθε μόνο το όργανο;».

Έκανε τον Αλέκο (Μπακατσέλο) κι αυτός, για τα απλήρωτα μισθά. Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει.

Καλά, να σας πω κουτσομπολιό: τα βαφτίσια στη Βαλμάδα ήθελε να τα βάλει στη στήλη των κοσμικών του «Αγγελιοφόρου» και η μητριά του, η Τίμη, του κυρ Αλέκου, έγινε έξω φρενών.

«Ε, όχι και τα βαφτίσια με τους οργανοπαίκτες στη Βαλμάδα να τα βάλουμε στις δικές μου τις στήλες των κοσμικών, που έχουν από Γιάννα Αγγελοπούλου και πάνω!!!». Φανταστείτε το ύφος, δε σας λέω τίποτα…

Αλλά και ο Bill δε χαρίζει. «Κάτσε, ρε δεύτερη γυναίκα του πατέρα μου, εσείς δεν εξαφανιστήκατε όλοι από τον «Αγγελιοφόρο» (εσύ, ο μπαμπάς ο κυρ Αλέκος, τα αδερφούδια μου Νικόλας Μπακατσέλος, Τζώρτζης Μπακατσέλος), για να μην πληρώσετε και τα φορτώσατε όλα σε μένα; Και τώρα θα μου πείτε αν θα βάλω ή όχι τα βαφτίσια στη Βαλμάδα;».

«Θα τα βάλω, θες δε θες, και θα δώσω εντολή, Τίμη, να μη σου ξανασβήσουν τις ρυτίδες… με το Photoshop. Α, και δε θα ξαναβάλεις τσάμπα αγγελίες για Φιλιππινέζα, ξανθιά, με πράσινα μάτια, 1,83 ύψος και κυρίως μουγκή», είπε ο Bill.

«Εγώ είμαι διευθύνων σύμβουλος του «Αγγελιοφόρου». Εγώ δεν πληρώνω μισθά, εγώ μπαίνω στη στενή, για να το παίζετε όλοι εσείς κυριλέδες… Αμ δε!».

Υστερόγραφο: τα πρόσωπα είναι υπαρκτά, τα γεγονότα πλασματικά, αλλά έχουν το συμβολισμό τους!

Η νέα σύλληψη Βασιλείου Μπακατσέλου, υιού του μεγαλοβιομήχανου Αλέξανδρου Μπακατσέλου, είναι πραγματική και έλαβε χώρα στις 2 μ.μ.  ώρα Ελλάδος της Τρίτης 5 Μαΐου 2015, έπειτα από μήνυση 4 εργαζομένων στην Εκδοτική Βορείου Ελλάδος ΑΕ («Αγγελιοφόρος», «Αγγελιοφόρος της Κυριακής»)), που παραμένουν απλήρωτοι για 5,5 μήνες, όπως και το σύνολο του προσωπικού.

Είναι η δεύτερη φορά που συλλαμβάνεται με την αυτόφωρη διαδικασία για το ίδιο αδίκημα, της μη καταβολής δεδουλευμένων, αλλά δε μασάει.

Μασάνε οι Μπακατσελαίοι ταραμά; Μόνο μαύρο χαβιάρι με φύλλα χρυσού.

anatoliko_20_4_2015

Νεαρές γυναίκες με παραδοσιακές φορεσιές από το Ανατολικό Θεσσαλονίκης (Βαλμάδα)

Οι πρωταγωνιστές

Οι πρωταγωνιστές είναι οι πολλοί Μπακατσελαίοι (μην τα ρίχνουμε όλα στον Bill, η ευθύνη βαραίνει όλο το στενό σόι) και έχουν πολλά. Ακόμη και το κτίριο της Αστυνομίας στη Δωδεκανήσου είναι δικό τους. Αφού παλιότερα παζάρευαν και το Λευκό Πύργο, αλλά τελικά δεν τον πήραν, γιατί είναι στρόγγυλος και ζαλίζονται.

Το κτίριο της Δωδεκανήσου το νοίκιασαν στην Αστυνομία, για να μην πέσουν σε κανέναν μπαταχτσή (ξέρουν αυτοί από αυτά). Σου λέει, το ελληνικό Δημόσιο αργά ή γρήγορα θα το δώσει το παραδάκι, από τον ιδιώτη να φοβάσαι! Ε, δε μας τα είπες αυτά, ρε Bill, να μάθουμε κι εμείς!

Προς όλους τους πλούσιους Μπακατσελαίους που πέρασαν από τον «Αγγελιοφόρο», αλλά και προς όλα τα μεγαλοαφεντικά – μεγαλοκαρχαρίες στην Ελλάδα της κρίσης:

Θέλετε εργαζόμενους Φιλιππινέζους, για να μην πληρώνετε, θέλετε μουγκούς, για να μην αντιδρούν, σκλάβους, για να αυξάνετε τις περιουσίες σας.

Αμ, δε… που λέει κι ο Bill για τα βαφτίσια στη Βαλμάδα!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s