Ο εκδότης Αλ. Μπακατσέλος εγκαταλείπει τον «Αγγελιοφόρο»

μπακατσελοςΕνώπιον δραματικών εξελίξεων βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα οι 125 εργαζόμενοι του εκδοτικού συγκροτήματος του «Αγγελιοφόρου».

Λίγα λεπτά πριν από τις 3 μ.μ. ο εκδότης Αλέξανδρος Κ. Μπακατσέλος υπέβαλε την παραίτησή του από τον επιχειρηματικό όμιλο που διοικεί εδώ και 18 χρόνια, επικαλούμενος λόγους υγείας.

Ταυτοχρόνως, την παραίτησή του από τη θέση του γενικού διεθυντή της εκδοτικής εταιρίας, την οποία είχε καταλάβει εκτάκτως εδώ και δύο μήνες, υπέβαλε ο νομικός σύμβουλος της εταιρίας, δικηγόρος Παντελής Χαλβατζάκης.

Η ανακοίνωση έγινε με ηλεκτρονικό μήνυμα προς όλους τους εργαζόμενους, οι οποίοι βρίσκονταν στις θέσεις εργασίας τους. Με μόλις 24 λέξεις ο κ. Χαλβατζάκης έκανε γνωστά τα ακόλουθα:

«Κατόπιν της παραιτήσεως του κ. Α. Μπακατσέλου από το Διοικητικό Συμβούλιο, γνωρίζω σε όλους ότι, με άμεση ισχύ, παύω να εκτελώ χρέη Γενικού Διευθυντή».

Αυτήν την ώρα επικρατεί έντονη ανησυχία στα γραφεία του «Αγγελιοφόρου», στην οδό Δαναΐδων 4, στη Θεσσαλονίκη, εν αναμονή ανακοινώσεων από εκπρόσωπο της διοίκησης.

Updated:

Στο κτίριο της οδού Δαναΐδων αναμένονται σε λίγη ώρα εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών σωματείων των εργαζομένων, ενώ η ενημερωτική συνάντηση του προσωπικού έχει μετατεθεί για τις 4.30 μ.μ.

 

3 σκέψεις σχετικά με το “Ο εκδότης Αλ. Μπακατσέλος εγκαταλείπει τον «Αγγελιοφόρο»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s